SISTEM DE GATIT SOUS-VIDE, GATIRE IN VID, Utilaje HORECA
- Sistemul culinar în care produsul alimentar este sigilat in vid (sigilat în pungi de plastic) și gătit la o temperatură controlată cu precizie;
- Ideal pentru restaurante;
- Rezultatele sunt în mod constant de înaltă calitate;
- Termostat reglabil de înaltă precizie de la 45° la 95°C, cu trepte de 0,5°C;
- Carcasă realizată în intregime din oțel cromat;
- Livrat cu distanțiere cu 6 compartimente din oțel inoxidabil și capac;
- Poate fi sigilat ermetic si etans;
- Capacul este prevazut cu banda de silicon;
- Dimensiuni: 600 x 330 x 300(h) mm, capacitate: 20 litri;
- Putere: 220V, 600W;
- Produs Profesional Horeca, fabricat in Olanda;
Sous-vide 20 l, cod: 225448, Pret:
Aparat de vidat pungi alimente | Sistem Sous-Vide | Pungi Vid - alimente |
Gatit Sous-Vide |
Sistem Gatire Sous-Vide |
Masina de Vidat cu Camera |
Aparat de Vidare |
Pungi pentru Vid |