Cuptorul gastronomic cu
convectie reprezinta solutia perfecta pentru prepararea rapida a
meniurilor, permitand in acelasi timp crearea unor standarde
constante de calitate pentru preparatele specifice fiecarei unitati de
alimentatie publica.
Cuptorul asigura coacerea uniforma garantata
de circulatia caldurii in camera de coacere. Coacerea prin convectie ofera un plus
de versatilitate fata de cuptoarele traditionale, permitand in acelasi timp
scurtarea timpului de preparare si reducerea temperaturii necesare.
Amenajari HoReCa va ofera o
gama larga de tavi special concepute pentru coacerea preparatelor in cuptoare
cu convectie. Toate modelele de tavi sunt din aluminiu, metal cu foarte buna
conductibilitate termica. Fie ca este vorba de tavi conventionale, cu margini
inalte (808207),
tavi perforate (808214),
cu strat de silicon (808214),
pentru paine franceza (808245,
808238), tavile din
aluminiu sunt ideale pentru laboratarele de patiserie. Rezistente in timp si
usor de intretinut sunt preferate tavilor traditionale datorita timpului redus
de coacere.