Sezonul vinului fiert a sosit. Aburii ne imbie sa savuram delicioasele bauturi, care ne fac mare placere in acesta perioada.
Sunt mai multe variante de aparate care sunt ideale pentru servirea vinului fiert de catre baruri, terase si restaurante. Fierbatoarele Vin de 10 litri cu structura din otel inoxidabil sunt varianta cea mai aleasa, datorita comoditatii in folosire si intretinere. Sunt ideale in locuri cu trafic mic spre mediu de clienti. Fierbatoarele de 20 de litri si de 30 de litri sunt alese pentru locurile cu trafic mare de clienti. Aceste fierbatoare din inox au tub gradat care indica cantitatea de lichid ramasa in fierbator, de asemenea au termostat, temperatura putand fi reglata de la 0 pana la 110 grade Celsius. Temperatura ideala pentru servirea vinului fiert este de 75 grade Celsius, astfel incat sa nu se piarda alcoolul din vin si sa fie si numai bun de savurat.
O alta gama de fierbatoare de vin sunt cele premium, cu pereti dubli si tavita de picurare.
Aceste fierbatoare se remarca prin calitatea sporita a materialelor din care sunt fabricate si astfel se face o economie suplimentara de 30 % la energie.
Mai exista si o alta varianta ieftina de fierbatoare de vin, este vorba de boilerele de bain marie pentru borcanele de muraturi. Se aseamana foarte mult ca si forma cu fierbatoarele speciale pentru vin/ bauturi calde, insa randamentul pe termen lung este foarte scazut. De obicei aceste boilere pentru bain marie sunt realizate din materiale ieftine si nu sunt recomandate pentru o utilizare intensa.
Nu ne mai ramane decat sa ne strangem prietenii si sa ciocnim cu veselie o cana de vin fiert!
Fierbator Vin 10 litri | Fierbator Vin 20 litri | Fierbator Vin 30 litri | Fierbator Vin 9 litri | Fierbator Vin 18 litri | Fierbator Vin 27 litri |