Aparatul de gatire Sous Vide reprezinta unul dintre cele mai inovatoare produse. Fabricat in Olanda, acest produs este practic un sistem culinar care sigileaza in vid produsul alimentar cu ajutorul unei pungi de plastic special conceputa.
Temperatura la care dumeavoastra alegeti sa gatiti este reglabila foarte usor printr-un termostat foarte precis ce functioneaza intre 45° la 95° C. Aparatul poate fi reglat termic in trepte de cate 0,5°C, in functie de dorintele dumeavoastra. Produsul poate fi utilizat cu rezultate la fel de bune atat pentru carne cat si pentru legume. In final, rezulta o mancare foarte buna cu un gust savuros pe care sigur il veti apreacia.
Gustul foarte bun se pastreaza datorita pungii, acest aspect fiind un avantaj fata de alte electrocasnice clasice. Rezultatele raportate de catre diverse restaurante sau diversi clienti sunt foarte pozitive, aparatul Sous Vide indeplinindu-si cu mare succes scopul in domeniul culinar.
Carcasa produsului este alcatuita din otel cromat oferind aparatului un aspect elegant si estetic. Datorita structurii si a materialului din care este conceput, curatatea se face rapid si usor. Cu o dimensiune de 300 mm si o capacitate de 20 de litri, aparatul Sous Vide este potrivit oricarui decor in care dumneavoastra gatiti.
Aparatul este prevazut cu 6 compartimente facute din otel inoxidabil in care se introduc alimentele si un capac cu banda de silicon. In functie de alegerile dumeavoastra, preparatele culinare pot fi sigilate atat ermetic cat si etans.
Rezultatele utilizarii acestui aparat indica o calitate inalta, produsul bucurandu-se de vanzari considerabile. Se foloseste usor, rapid si ofera un gust excelent preparatelor culinare.
Gatit Sous-Vide |
Sistem Gatire Sous-Vide |
Masina de Vidat cu Camera |
Aparat de Vidare |
Pungi pentru Vid |