Sistem de gatit Sous-Vide GN 2/3 - Amenajari HoReCa

Sistem de gatit Sous-Vide GN 2/3

Aparat Sous-Vide GN 2/3 - Aparat Gatire in Vid - Produs Profesional HoReCa
  • Sistem culinar în care produsul alimentar este sigilat în vid în pungi de plastic și gătit la o temperatură controlată cu precizie
  • Ideal pentru restaurante „a la carte”
  • În mod excepțional potrivit pentru pregătirea în afara orelor de vârf
  • Rezultatele sunt în mod constant de înaltă calitate
  • Termostat reglabil de înaltă precizie (0,1°C) de la 45° la 90° C
  • Carcasă realizată în întregime din oțel inoxidabil
  • Livrat cu distanțiere din oțel inoxidabil cu 4 compartimente și capac
  • Poate fi sigilat ermetic, capacul este prevăzut cu bandă din silicon
  • Capacitate: 13 L
  • Putere:/Alimentare: 300W/230V
  • Dimensiuni: 363x335x(H)290 mm



Aparat Sous-Vide GN 2/3 - cod: 225264 - Pret: 1970 RON 1599 RON (cu TVA)




Gatit Sous-Vide
Sistem Gatire Sous-Vide
Masina de Vidat cu Camera
Aparat de Vidare
Pungi pentru Vid