Cuptor cu Temperatura Scazuta - Amenajari HoReCa

Cuptor cu Temperatura Scazuta

  • Cuptorul cu temperatura scazuta
Cuptorul cu temperatura scazuta functioneaza dupa acelasi principiu al mentinerii unei temperaturi constante si atent stabilite la care mancarea este cel mai bine gatita. Cu ajutorul acestuia nu este nevoie de nici un alt echipament suplimentar. Desi acest tip de cuptor este ideal pentru o gatire lenta.Se foloseste de asemenea la reincalzirea mancarii inghetate pentru conservare. 






CUPTORUL PENTRU GATIRE LA TEMPERATURA JOASA

Cu ajutorul acestui sistem veti beneficia de mai multe produse intr-unul singur.
Este special conceput pentru a gati dar si pentru a pastra mancarea gata pentru servire sau pentru a incalzi preparatele deja congelate.
Procesul poate fi controlat si ajustat dupa preferinte.


CUPTORUL PENTRU GATIRE LA TEMPERATURA JOASA oferit de AmenajariHoReCa.ro poate prepara, reincalzi sau pastra orice tip de preparat. Cu ajutorul elementelor sale ce pot fi ajustate poti gati orice tip de preparat, controland foarte bine procesul pregatirii sale. Este de asemenea ideal pentru a reincalzi mancare direct in locatie deoarece este foarte usor de transportat. Este ideal pentru a gati carne, preparate din pasare sau peste. Acestea isi vor pastra gustul nealterat suculent si va fi impiedica uscarea carnii. De asemenea carne isi pierde doar 10% din volumul sau in timpul coacerii.
Acest cuptor pentru gatire la temperatura joasa poate fi folosit pentru gatire dar dar si pentru a pastra efectiv preparatele. Este un sistem foarte bun pentru a obtine preparate asa cum iti doresti.
Tot ce trebuie sa faci este sa introduci mancarea in cuptor, sa o setezi la temperatura dorita si o poti servi chiar si peste cateva ore, ea se va pastra nealterata.
Cuptorul are un interior in asa fel conceput in cat sa pastreze preparatul intr-o perfecta stare, pe tot parcursul conservarii lui.
O alta optiune a cuptorului este aceea de a reincalzi produsul deja gatit. Se introduce produsul in cuptor, se seteaza temperatura dorita iar gustul la scoaterea din cuptor va fi de parca este proaspat preparat.

BENEFICII ALE GATIRII LA CUPTORUL CU TEMPERATURA JOASA:
  • Aromele si sucurile naturale vor fi pastrate o data cu aspectul nealterat al mancarii.
  • Usor de gatit orice tip de preparat
  • Este necesar un minim de supraveghere in timpul gatirii.
  • Un minim de pierdere al volumului
  • Mancarea deja gatita poate fi servita la orice ora
  • Timpul de pastrare al mancarii poate fi extins
  • Este un sistem potrivit pentru a gati atat portii mici cat si o cantitate mai mare de mancare.

CUM POTI GATI CU USURINTA CU AJUTORUL CUPTORULUI CU TEMPERATURA JOASA:

Acest cuptor poate fi folosit cu usurinta de catre oricine si este destinat gatirii lente. Pentru a prepara mancaruri delicioase este nevoie sa urmati urmatorii pasi:
  1. Adagati ierburi si condimente
  2. Intoarceti produsul pe toate partile pana ce se obtine o crusta uniforma
  3. Inserati suportul de baza in cuptor, asigurandu-va ca nu face contact cu oasele preparatului din carne
  4. Setati temperatura si timpul de gatire astfel asigurandu-va ca produsele vor avea un gust delicios si rafinat. Atunci cand temperatura dorita este atinsa, schimbati nivelul temperaturii pe unul mai scazut pentru a preveni arderea ei.
  5. Inchideti cele doua guri de aerisire pentru a pastra mancarea calda.
  6. La temperatura optima, mancarea poate astepta in cuptor ore pana sa fie servita la masa

CONCEPUT PENTRU CATERING

Cuptorul pentru gatire la temperaturi scazute de la AmenajariHoReCa.ro poate fi folosit in diferite moduri: pentru a gati sau a pastra mancarea dar si pentru a reincalzi produsele deja preparate. Acest cuptor este perfect pentru catering deoarece mancarurile sunt gata oricand pentru a fi servite oaspetilor. Lucrul si gatitul la acest cuptor devin o placere atunci cand veti descoperi utilitatea lui.








Gatit Sous-Vide
Sistem Gatire Sous-Vide
Masina de Vidat cu Camera
Aparat de Vidare
Pungi pentru Vid