Masina de vidat, un produs profesional special conceput pentru ambalarea si pastrarea alimentelor. De asemenea, aparatul poate fi utilizat si pentru alte tipuri de produse. Ambalarea in vid este o metoda eficienta si moderna de pastrare a produselor din bucatarie.
Practic, ambalarea in vid se realizeaza prin extragerea aerului din interiorul pungii. Prin urmare se evita contactul produsului alimentar cu oxigenul iar inmultirea bacteriilor este oprita in totalitate. Aceata metoda este ideala pentru intarzierea alterari alimentelor din bucataria dumeavoastra. Astfel, alimentele pot fi pastrate pe o perioada mult mai lunga de timp.
Banda de lipire atasata aparatului electrocasnic este profesionala si are o grosime de 260 mm. Un avantaj practic al acestui produs este dat de faptul ca ajuta la economisirea spatiului in frigider.
Masina de vidat este de asemenea usor de utilizat, acesta dispunand de o functionare automata datorita tehnologiilor moderne care ii stau la baza. Putrea electrica a produsului este de 230 V. Timpul de etansare este reglabil iar afisajul este digital. Totodata, masina de vidat dispune de un indicator de presiune foarte precis. Design-ul este realizat astfel incat sa aduca avantaje procesului de ambalare, de exemplu, garnitura in forma de V si capacul bombat ofera o capacitate foarte mare de etansare. Structura produsului este foarte rezistenta si de inalta calitate, conceputa din otel inoxidabil 304. Capacul aparatului, alcatuit dintr-un material foarte dens si rezistent, este transparent, fapt care permite observarea si controlarea procesului de ambalare.
Prin urmare, masina de vidat este un produs cu rezultate foarte pozitive in ceea ce priveste pastrarea alimentelor intr-o stare optima.
Gatit Sous-Vide |
Sistem Gatire Sous-Vide |
Masina de Vidat cu Camera |
Aparat de Vidare |
Pungi pentru Vid |