Acest termometru cu indicator pentru gatirea fripturii: "rare-medium-well done" este foarte potrivit pentru a fi folosit in bucatariile marilor restaurante unde timpul de preparare trebuie masurat cu exactitate, in cel mai profesionist mod. Este un termometru cu sonda, din otel inoxidabil pe care maestrii bucatari il folosesc atunci cand prepara orice tip de friptura la cuptor pentru a pastra gustul carnii intact.
Aproximatia facuta de acest termometru este foarte precisa, nu da erori si in acelasi timp este realizat dintr-un material foarte rezistent tocmai pentru a face fata temperaturilor inalte la care este supus.
Cu ajutorul acestui termometru, fiecare tip de carne va fi acum mai bine gatit iar preparatele vor fi delicioase si suculente. Totodata, datorita acestui dipozitiv friptura nu va ma fi uscata ci va avea un aspect zemos, gata de a fi servita pe un platou.
Maestrii bucatari stiu ca acest termometru nu poate lipsi dintr-o bucatarie care se respecta asa ca decid sa il achizioneze imediat alaturi de alte produse pentru uz profesional.
Clientii nostri vor fi cu siguranta incantati de calitatea acestui produs si vor reveni pentru a achiziona si alte produse necesare unei bucatarii ce se ridica la un standard inalt de calitate. Asa ca pentru standarde inalte si gusturi pretentioase acest termometru este perfect deoarece reuseste sa isi demonstreze cu maiestrie utilitatea.