Tigaile traditionale din otel laminat sunt cu siguranta unele dintre cele mai apreciate produse cand este vorba de restaurante cu anumite specializari culinare. Sunt numite traditionale deoarece seamana foarte mult cu tigaile clasice, diferenta fiind una calitativa, tigaile din otel laminat fiind mai moderne si mai eficiente pentru gatit. Simplitatea si fermitatea acestor tigai traditionale le asemana cu cele obisnuite, insa ele sunt mult mai versatile si mai performante datorita materialului din care sunt concepute.
In mod evident, tigaile traditionale se pot folosi la orice sursa de incalzire de care dispuneti, electrica, vitroceramice, pe inductie sau pe gaz. Sunt foarte practice si usor de folosit. Orice produs alimentar pe care il aveti poate fi prajit in aceste tigai, rezultatul fiind unul foarte pozitiv.
Importate din Olanda, aceste tigai se bucara de o inalta apreciere deoarece pot fi folosite pentru pregatirea unor tipuri de mancaruri foarte complexe. Din aceasta cauza ele sunt folosite in restaurante de top, pentru a oferi cele mai desavarsite si gustoase mancaruri traditionale. Otelul laminat din care acestea sunt fabricate este un material foarte rezistent si usor de spalat, chiar daca spalarea se poate face doar manual, fara masina de spalat vase.
Tigaile traditionale sunt disponibile pe piata in variate forme, inclusiv forma blinii sau paella. Exista de asemenea crepiere speciale pentru clatite, la fel de usor de folosit si intretinut. Chiar daca acestea sunt folosite ca accesorii in cele mai profesioanale bucatarii si restaurante, tigaile traditionale isi dovedesc utilitatea la fel de bine si in bucataria personala.
Tigaie Otel |
Crepiera Otel |
Tigaie Omleta |
Tigaie Blinii |
Tigaie Paella |